MONITOR
OSNOVNE KARAKTERISTIKE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Postavljenjem markice našeg monitora
na neku od vaših stranica, dobijate sledeće efekte:
 
     
1.
U svakom momentu znaćete kolika je posećenost vaše stranice na koju ste postavili markicu MONITOR-a;
2.
Dobijate kvalitetnu dnevnu i mesečnu statistiku;
3.
Statistka je zaštićena password-om tako da su podaci dostupni samo vama; Ovu zaštitu možete sami uključiti ili isključiti po želji.
4.
U startu učestvujete u razmeni banera sa drugim sajtovima koji imaju postavljenu markicu RadanPro Monitor-aKliknite ovde radi dobijanja više Informacija o RAZMENI BANERA  putem RadanPro Monitora!
5.
Ako želite možete isključiti prikazivanje banera koji pripadaju kategoriji EROTIKA;
6.
Ako želite, iz razmene možete isključiti prikazivanje banera vaše konkurencije;
7.
Vaša pozicija na top listi (prema dnevnom i ukupnom Alexa rejtingu) se automatski prikazuje na vašoj markici MONITOR-a;
8.
U svakom momentu znaćete koliko je bilo posetilaca sa instaliranim Alexa Toolbar-om i koji direktno utiču na vaš Alexa rejting;
9.
Posetioci imaju mogućnost da ocene vaš sajt;
10.
Sva naša merenja su ONLINE što znači da ćete u svakom momentu imati ažurne informacije;
     
 
 
 
IZGLED MONITOR - MARKICA
     
 
 
 
Klikom ovde webmaster ima mogućnost da pogleda statistiku svog sajta!
Klikom ovde prelazite na RadanPro TOP LISTE!
Prikazuje se mini logo banner drugih sajtova koji imaju postavljenu markicu R)Monitor-a!
Klikom ovde webmaster ima mogućnost da pogleda statistiku svog sajta!
Klikom ovde prelazite na RadanPro TOP LISTE!
Prikazuje se mini logo banner, banner 88x31 ili 120x60 banner  drugih sajtova koji imaju postavljenu markicu R)Monitor-a!
Klikom ovde webmaster ima mogućnost da pogleda statistiku svog sajta!
Klikom ovde posetilac ima mogućnost da oceni vaš sajt!
Klikom ovde, posetilac ima mogućnost da oceni vaš sajt!

Top 300 RS

56.

Klikom ovde prelazite na RadanPro TOP LISTE!
Informacije o razmeni banera putem našeg inetrnet servisa R)Monitor!
Prikazuje se mini logo banner, banner 88x31 ili 120x60 banner  drugih sajtova koji imaju postavljenu markicu R)Monitor-a!
Tip 1
Tip 2
Tip 3
     
KLIKOM NA Klikom ovde webmaster ima mogućnost da pogleda statistiku svog sajta! DIREKTNO ULAZITE
U STATISTIKU VAŠEG SAJTA!!!
     
Tip 4
 
 
Tip 1 - Dimenzije markice Monitora su 120x70 piksela. Prikazuje trenutnu poziciju vašeg sajta prema Dnevnom i Ukupnom Alexa rejtingu. Obezbedjeno je praćenje dnevne, mesečne i godišnje statistike. Moguć je prikaz samo mini logo banera dimenzija 88x16 piksela ostalih sajtova koji učestvuje u razmeni. Brojač poseta sa instaliranim Alexa Toolbar-om je dostupan.
 
Tip 2 - Dimenzije markice Monitora su 120x113 piksela. Prikazuje trenutnu poziciju vašeg sajta prema Dnevnom i Ukupnom Alexa rejtingu. Obezbedjeno je praćenje dnevne, mesečne i godišnje statistike. Moguć prikaz banera dimenzija 88x16, 88x31 i 120x60 piksela koji učestvuje u razmeni. Brojač poseta sa instaliranim Alexa Toolbar-om je dostupan. Preporučujemo Tip 2 kao dobru polaznu varijantu (kasnije lako možete da predjete na Tip 1 ili Tip 3) jer je u ovom slučaju najbolji odnos utrošenog prostora na vašoj stranici i funkcionalnosti Monitora.
 
Tip 3 - Dimenzije markice Monitora su 120x165 piksela. Prikazuje trenutnu poziciju vašeg sajta prema Dnevnom i Ukupnom Alexa rejtingu. U okviru ove markice prikazuje se i vaš mini logo baner 88x16 piksela - čime je izvršena precizna autorizacija. Obezbedjeno je praćenje dnevne, mesečne i godišnje statistike. Ocenjivanje vašeg sajta je moguće direktno - preko linka na markici Monitora (vaš logo baner). Moguć prikaz banera dimenzija 88x16, 88x31 i 120x60 piksela koji učestvuje u razmeni. Brojač poseta sa instaliranim Alexa Toolbar-om je dostupan.
 
Tip 4 - Dimenzije markice Monitora su 468x72 piksela. Omogućava prikaz banera dimenzija 468x60 piksela koji učestvuje u razmeni. Obezbedjeno je praćenje dnevne, mesečne i godišnje statistike. Brojač poseta sa instaliranim Alexa Toolbar-om je dostupan. S obzirom da ne sadrži podatke o poziciji vašeg sajta, namena markice Tip 4 je da bude dodatna markica na vašoj stranici, uz jednu od postojećih markica kao što su Tip1, Tip2 ili Tip3. Ako već imate postavljenu neku od markica Tip1, Tip2 ili Tip3, dovoljno je da prekopirate HTML kod za markicu Tip4. Nije potrebna nikakva dodatna registracija i markica će trenutno proraditi.
 
 

Webmasteri! Postanite i Vi deo našeg sistema razmene banera i postavite markicu MONITOR-a na svoj sajt. O PRAVILIMA I PREPORUKAMA VEZANIM ZA RAZMENU - više detalja možete pronaći ako kliknete OVDE.

SVI SAJTOVI KOJI SE NALAZE NA NAŠIM TOP LISTAMA AUTOMATSKI STIČU PRAVO DA SE UKLJUČE U NAŠ SISTEM RAZMENE! REGISTRACIJA JE BESPLATNA! JEDINI USLOVE JE DA STE PREDHODNO IZVRŠILI UPLOAD SVOG MINI LOGO BANERA! UNAPREDILI SMO POSTUPAK REGISTRACIJE I UPLOAD BANERA ZA RAZMENU. OD SADA TO MOŽETE URADITI SAMI! ZA SAMO NEKOLIKO MINUTA SE NA VAŠEM SAJTU MOŽE NALAZITI AKTIVNA JEDNA O MARKICA MONITOR-a!

Kako da izvršite registraciju za ovaj servis?

DOVOLJNO JE DA ODETE U KATEGORIJU U KOJOJ SE NALAZI VAŠ SAJT I DA KLIKNETE NA OZNAKU (m) KOJA SE NALAZI U PRODUŽETKU VAŠEG LINKA! . U FORMULAR ZA PRIJAVU UNESITE VAŠU E-MAIL ADRESU I LOZINKU I SLEDITE DALJA UPUTSTVA ...
Želimo Vam dobru posetu!
 
 
 Home 
 Alexa 
 Oglasi 
 
    Copyright © 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 by RadanPro
   E-mail:
info@radanpro.com

 
TOP 5 - LINKOVI SA TRENUTNO NAJVEĆIM BROJEM KLIKOVA! ZA OVE SAJTOVE OBEZBEDILI SMO DODATNU PROMOCIJU PREKO SERVISA (R)MONITOR!