MONITOR
SISTEM ZA RAZMENU BANERA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Na ovoj stranici se nalaze osnovne informacije o razmeni banera putem RadanPro Monitora. Koje dimenzije banera je moguće prikazati u okviru razmene, prvenstveno zavisi od tipa postavljene markice. Napominjemo da je razmena banera samo jedna od funkcija ovog servisa. O glavnim karakteristikama (R)MONITOR servisa mozete se informisati ako kliknete ovde ...
 
 
IZGLED MONITOR - MARKICA
 
 
 
Klikom ovde webmaster ima mogućnost da pogleda statistiku svog sajta!
Klikom ovde prelazite na RadanPro TOP LISTE!
Prikazuje se mini logo banner drugih sajtova koji imaju postavljenu markicu R)Monitor-a!
Klikom ovde webmaster ima mogućnost da pogleda statistiku svog sajta!
Klikom ovde prelazite na RadanPro TOP LISTE!
Prikazuje se mini logo banner, banner 88x31 ili 120x60 banner  drugih sajtova koji imaju postavljenu markicu R)Monitor-a!
Klikom ovde webmaster ima mogućnost da pogleda statistiku svog sajta!
Klikom ovde posetilac ima mogućnost da oceni vaš sajt!
Klikom ovde, posetilac ima mogućnost da oceni vaš sajt!

Top 300 RS

56.

Klikom ovde prelazite na RadanPro TOP LISTE!
Informacije o razmeni banera putem našeg inetrnet servisa R)Monitor!
Prikazuje se mini logo banner, banner 88x31 ili 120x60 banner  drugih sajtova koji imaju postavljenu markicu R)Monitor-a!
Tip 1
Tip 2
Tip 3
     
     
Tip 4
 
 
 
PRAVILA I PREPORUKE U VEZI RAZMENE BANERA
 
 
1.
Ova razmena za sada podržava četiri vrste banera (mini logo baner 88x16, standardni baner 88x31, standardni baner 120x60 i veliki baner 468x60 piksela ). Preporučujemo da baneri budu u GIF, JPG ili PNG formatu.
2.
Na sajtu koji ima postavljen RadanPro Monitor Tip 1 - mogu se pojaviti samo najmanji baneri dimenzija 88x16 piksela. Ova markica zauzima malo mesta na vašoj stranici ali i donosi najmanje kredita. (Za početak preporučujemo Markicu MONITORA Tip 2)
3.
Na sajtu koji ima postavljen RadanPro Monitor Tip 2 ili Tip 3 - mogu se pojaviti svi tipovi banera izuzev najvećeg banera čije su dimenzije 468x60 piksela.
4.
Svaki baner ima svoju cenu prikazivanja koja je izražena u kreditima i koja je numerički jednaka dužini tog banera u bajtima. (Primer: mini logo banner čija je dužina 352 byte, ima cenu prikazivanja 352 kredita)
5.
U momentu kada se vaš baner prikazuje na nekom drugom sajtu koji učestvuje u razmeni, tada se vaš saldo smanjuje za cenu prikazivanja vašeg banera.
6.
Za svaki prikazani baner na vašem sajtu - vaš saldo se povećava za cenu prikazivanja istog.
7.
Animirani mini logo baneri nisu dozvoljeni u RadanPro kategorijama ali su u ovoj razmeni dozvoljeni.
8.
Svako ko započne da koristi RadanPro Monitor u startu dobija 10,000,000 kredita.Ovaj iznos kredita obezbedjuje otprilike 20,000 prikazivanja mini logo banera prosecne dužine 500 byte. RadanPro zadržava pravo da vremenom, ovu inicijalnu vrednost po potrebi smanji ili uveća, o čemu ćete biti obavešteni. Webmasteri koji se uključe u sistem razmene u roku od 48 sati od registracije svog sajta, dobijaju specijalni bonus i startuju sa 20,000,000 kredita.
9.
Morate napraviti kompromis izmedju kvaliteta i dužine banera. Prikazivanje suviše dugačkih banera će brzo da umanji vaš saldo.
10.
Obavezno je prisustvo samo najmanjeg banera dimenzija 88x16 piksela. Ostali baneri nisu obavezni.
11.
Najveća zarada kredita se postiže u slučaju da imate postavljen Tip 2 ili Tip 3 RadanPro Monitora a imate za razmenu samo mini logo baner. To praktično znači da ćete prikazivati sve tri vrste banera na svom sajtu i time zaradjivati dosta kredita, a vaš baner koji će se prikazivati na drugim sajtovima neće previše opterećivati vaš saldo. Naravno, postavljanjem i naše najnovije markice Tip 4, kao dodatne markice na vašoj stranici, znatno povećavate broj zaradjenih kredita. :)
12.
Ako se vaš saldo sve više smanjuje, od sada imate mogućnost da sami privremeno isključite neki od svojih banera iz razmene. Novom verzijom softvera nudimo vam potpunu kontrolu na banerima i brojačima. Možete neograničen broj puta da menjate (upload-ujete) svoje banere i da na taj način pronađete varijantu koja će vam doneti najveći broj klikova. Banere možete uključivati ili isključivati iz razmene i resetovati stanje brojača.
13.
Inicijalno, vaš mini logo baner iz RadanPro Kategorije će biti postavljen kao Vaš prvi baner za razmenu. Ako procenite da je potrebno, napravite animiranu verziju tog banera i sami je postavite. Sami određujete da li želite da u razmenu uključite i ostale formate banera. Jednostavno ih uploadujete i uključite u razmenu.
14.
Broj banera koje ste prijavili za razmenu NEMA veze sa tipom RadanPro Monitora koji koristite. Možete imati samo mini logo baner a koristiti MONITOR Tip 3, ili imati sve tipove banera (uključujući i najveći 468x60) a koristiti MONITOR Tip 1. To je potpuno prepušteno vašoj volji i uslovima koji vladaju na vašem sajtu. Važno! Bez obzira na broj kredita koji imate, ako postavite i markicu Tip 4, vaš veliki baner će se prikazivati i na svim stranicama našeg sajta. :)
15.
Svako može napustiti korišćenje RadanPro Monitora u bilo kom trenutku, bez obrazloženja i bez bilo kakvih posledica pod uslovom da nas o tome korektno obavesti. RadanPro je GARANT za sve preostale sajtove koji učestvuju u razmeni, da izlazak nekog sajta iz sistema razmene neće poremetiti funkcionalnost sistema razmene.
16.
Na vašem sajtu, markica monitora može da bude postavljen SAMO NA JEDNOJ VAŠOJ STRANICI. Dozvoljene kombinacije su Tip1, Tip2, Tip3, Tip4, Tip1 + Tip4, Tip2 + Tip4 i Tip3 + Tip4. Postavljanje monitor markice na više od jedne vaše stranice, u slučaju da postane masovna pojava, može da dovede do obaranja našeg servera i time načini štetu ne samo našem sajtu već i svim drugim sajtovima koji učestvuju u razmeni. (Pažnja! Webmasteri sajtova čiji je trenutni saldo manji od inicijalnih 50,000,000 kredita ne ugrožavaju naš sistem razmene i imaju našu saglasnost da postave markicu MONITOR-a na više od jedne stranice).
17.
Preporučujemo da  RadanPro Monitor postavite na vašu početnu stranicu ili bar na neku od vaših posećenijih stranica da bi vam donosila što više kredita. :)
18.
Podrazumeva se da sajtovi iz kategorije EROTIKA&DATING takodje imaju pravo da koriste RadanPro Monitor i da učestvuju u razmeni banera. U slučaju da ne želite da se na vašem sajtu prikazuju baneri sa ovih sajtova, jednostavno ih sami isključite.
19.
Neki webmasteri ne žele da na svom sajtu prikazuju banere svoje konkurencije. Ako je to i kod Vas slučaj, sami isključite prikazivanje banera sa sajtova koji se nalaze u istoj kategoriji kao i vaš sajt.
20.
RadanPro uzima pravo da na svaka tri prikazana banera iz razmene, na vašem sajtu prikaže jedan svoj baner. Tako posmatrano, ova razmena liči na razmenu 4:3 ali to je samo privid. I RadanPro će vam korektno "platiti" za prikazivanje svojih banera na vašem sajtu, što praktično znači da svako prikazivanje RadanPro banera takodje uvećava vaš saldo, po istom principu koji važi za sve ostale sajtove koji učestvuju u razmeni, tako da ostajemo dosledni najavljenom principu razmene bajt za bajt.
21.
Naša preporuka je da koristite Tip2 + Tip4 markice jer smatramo da je u toj varijanti najbolji odnos mogućnosti koje dobijate i zauzeća prostora na vašoj stranici.
22.
Od sada, sami određujete da li običan posetilac može da pristupa vašoj statistici sajta ili ne.
23.
ZA OTVARANJE MONITOR NALOGA DOVOLJNO JE DA ODETE U KATEGORIJU U KOJOJ SE NALAZI VAŠ SAJT I DA KLIKNETE NA OZNAKU (m) KOJA SE NALAZI U PRODUŽETKU VAŠEG LINKA! . U FORMULAR ZA PRIJAVU UNESITE VAŠU E-MAIL ADRESU I LOZINKU. Tu će Vas čekati pripremljen HTML kod za vaš sajt (markice Tip1 i Tip4 koje kasnije možete promeniti i postaviti tip markice koju želite). Sledite dalja uputstva...
24.
Šta se dogadja ako vaš SALDO u jednom momentu uđe u MINUS? Da li je to kraj promocije vašeg sajta? Naravno da NIJE. Učestvovanjem u našem sistemu razmene obezbeđujete TRAJNU promociju svog sajta što je naročito korisno za novoformirane sajtove. Da bi obezbedili našu promotivnu podršku - jedini uslov je da imate aktivnu markicu MONITORA.
25.
SPECIJALNA POGODNOST! Sajtovi čiji saldo prelazi 100,000,000 kredita stiču pravo da se njihov baner dimenzija 120x60 piksela prikazuje na svim našim stranicama. Ovi baneri se prikazuju sa leve strane svake stranice, odmah ispod menija.
 
 
 
 
 
 Home 
 Alexa 
 Oglasi 
 
    Copyright © 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 by RadanPro
   E-mail:
info@radanpro.com

 
TOP 5 - LINKOVI SA TRENUTNO NAJVEĆIM BROJEM KLIKOVA! ZA OVE SAJTOVE OBEZBEDILI SMO DODATNU PROMOCIJU PREKO SERVISA (R)MONITOR!