Prijavi URL
PRIJAVITE SVOJ WEB SAJT

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ako želite da se i vaš sajt nađe na našim TOP LISTAMA i da za njega (praktično svakoga dana) preuzimamo ALEXA podatke, tada izvršite prijavljivanje vašeg sajta prateći uputstva na ovoj stranici. Za sada smo zainteresovani za sajtove iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Za registrovane sajtove omogućavamo prikaz rangiranja u okviru pripadajuće nacionalne Top Liste kao i u okviru objedinjene (Ex-Yu) Top Liste. Pre nego što započnete sa popunjavanjem formulara - molimo Vas da pročitate MINIMALNE PREDUSLOVE i PREPORUKE za prijavljivanje.

Prijavljivanjem svog sajta nemate nikakve obaveze prema sajtu RadanPro u smislu postavljanja recipročnog linka ili slično...
 
 
MINIMALNI PREDUSLOVI
   
1.
DA JE VAŠ SAJT REGISTROVAN SA SOPSTVENIM DOMENOM.
2.
DA JE VAŠ SAJT DOSTUPAN U TRENUTKU REGISTRACIJE. 
   
 
 
P R E P O R U K E
   
1.
Molimo Vas da za sajt koji prijavljujete, pažljivo odaberete pripadajuću kategoriju i  potkategoriju. Ako vaš sajt reklamira prvenstveno vaš posao, vašu firmu, sugerišemo da koristite kategoriju EKONOMIJA (potkategorija - Ekonomija i biznis). (Često se događa da webmasteri pokušavaju da koriste kategoriju INDUSTRIJSKI LINKOVI koja se na našem sajtu koristi isključivo za proizvođače elektronskih komponenata. Inače, sve kategorije iz elektronike su sada jasno označene, tako da više neće biti zabune).
2.
Sajtovi sa pornografskim, erotskim i datig sadržajem mogu se naći isključivo u kategoriji EROTIKA. U slučaju zloupotrebe, linkovi će biti obrisani bez predhodnog upozorenja (uz trajnu zabranu).
Od 03.03.2019. godine, sajtovi iz ove kategorije se ne prikazuju na našim top listama.
3.
Lozinku sami određujete. Zapamtite je, jer pomoću nje možete da ažurirate svoje podatke, izvršite upload mini logo banera, izvršite registraciju za servis R)MONITOR i sl. Minimalna dužina lozinke je šest karaktera i MORA da sadrži i slova i brojeve.
4.
URL obavezno mora da počinje sa http://www. ili sa https://www. a da se završavava karakterom (slash) /. Pojedinačne stranice i URL adrese koje sadrže poddomene nije moguće registrovati.
5.
Polje (Naziv sajta:) omogućava Vam da mnemonički predstavite svoj sajt onako kako ste želeli, ali niste bili u mogućnosti zbog poznatih pravila. Ako je vaš domen kudazavikend.com - tada u ovo polje možete uneti Kudazavikend.com ili samo KUDA ZA VIKEND. Molimo Vas da ne zloupotrebljavate ovu dodatnu mogućnost upisujući u ovo polje reklamnu poruku. Za tu namenu, koristite sledeće polje (Skraćeni opis sajta:). Zadržavamo pravo da bez upozorenja izmenimo sadržaj ovog polja u skladu sa važećim pravilima na sajtu.
6.
U vašem je interesu da e-mail adresa koju unosite prilikom registracije, pripada domenu vašeg sajta. Tada je registracija automatska i traje nekoliko minuta. U suprotnom, morate čekati na proveru od strane webmastera (čeka se od nekoliko minuta do nekoliko sati a u ekstremnim slučajevima i duže).
 

Da ne bi bilo zabune, pokazaćemo to kroz nekoliko primera. Za ove primere, koristićemo sajt www.objave.com. Napominjemo da se u oba slučaja radi o validnim e-mail adresama.

Primer e-mail adresa koje omogućavaju da se vaš URL praktično odmah pojavi na našim Top Listama i u kategorijama: office@objave.com
, support@objave.com,
info@objave.com, webmaster@objave.com, admin@objave.com, ...

Primer e-mail adresa kod kojih ćete na potvrdu čekati neko vreme (do provere našeg webmastera): objave@gmail.com, objave@yahoo.com, neko_ime@neki_domen, ...
   
 
 
 FORMULAR ZA PRIJAVU SAJTA
   
Sajt prijavljujete kao:

Nacionalna Top Lista:

Kategorija:
Potkategorija:
Adresa vašeg sajta je:
Naziv sajta:
Skraćeni opis sajta:
Detaljan opis sajta:
Vaša E-mail adresa:
Lozinka:
Ponovljena lozinka:
        
 
 
Na ovom formularu su obavezna sva polja osim polja Detaljan opis sajta!
Pojednostavili smo proceduru za prijavljivanje, tako da je moguće da se za nekoliko minuta vaš sajt pojavi na našim Top Listama.
 
SL 1. - Na ovoj slici je dato pojašnjenje osnovnih pojmova u formularu;
 
 
 
 
 
 
 
 
 Home 
 Alexa 
 Oglasi 
 
    Copyright © 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 by RadanPro
   E-mail:
info@radanpro.com

 
Kliknite ovde za vise informacija!
TOP 5 - LINKOVI SA TRENUTNO NAJVEĆIM BROJEM KLIKOVA! ZA OVE SAJTOVE OBEZBEDILI SMO DODATNU PROMOCIJU PREKO SERVISA (R)MONITOR!